Rode Duivels Live Vtm

DPG Media het moederbedrijf van VTM bereikte daarover een akkoord met UEFA. Dat is de sfeer die ook in ons programma zal zitten onder het motto.


Gonzalo Higuain 2nd L Of Argentina Scores His Team S First Goal World Cup Argentina World Cup Fifa

Het WK in Brazilië.

Rode duivels live vtm. De Croky Cup zal te zien zijn op VTM 4 net als de matchen van de Red Flames. VTM zal de twee volgende oefeninterlands van de Rode Duivels op bezoek bij Zwitersland en thuis tegen Finland live uitzenden. Om die af te dwingen moeten er eerst punten gesprokkeld worden.

Het doel van de Gouden Generatie is een kwalificatie op het WK 2022 in Qatar. Rode Duivels live bij VTM. Dan komen de Rode Duivels weer in actie tijdens een nieuwe seizoen in de UEFA Nations League tegen Denemarken.

Van 2022 tot en met 2026 zullen opnieuw 40 Rode Duivels-wedstrijden exclusief te zien zijn bij VTM. De bal gaat aan het rollen. VTM NIEUWS was live.

Voetbal op VTM zenders. De Champions League-avonden worden nog steeds gepresenteerd door Maarten Breckx en zijn voortaan te zien bij VTM 2. En dat helemaal gratis.

Van 2022 tot en met 2026 zullen opnieuw 40 Rode Duivels-wedstrijden exclusief te zien zijn bij VTM. Het doel van de Gouden Generatie is een kwalificatie op het WK 2022 in Qatar. T Werd 1-1 na een moeilijke avond in Praag.

Dat is de sfeer die ook in ons programma zal zitten onder het motto. Rode Duivels opnieuw in actie in eerste drie kwalificatiewedstrijden voor WK 2022 Stef Wauters supportert opnieuw mee in Vandaag Is Rood. Dit was de passage van de Rode Duivels in Deviltime op VTM.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. De Rode Duivels raakten in hun tweede WK-kwalificatiematch niet voorbij Tsjechië. June 10 2014.

De wedstrijden van de Rode Duivels zullen nog zeker tot en met 2026 te zien zijn op VTM. Never change a winning team. WK-kwalificatieduels van de Rode Duivels live bij VTM.

Ook die worden live uitgezonden bij VTM. Op VTM GO kijk je live naar VTM VTM2 VTM3 VTM4 VTM GOLD en VTM Kids. We zijn ontzettend blij dat onze kijkers ook na 2022 bij VTM terecht kunnen om de Rode Duivels aan te moedigen en dat de nationale ploeg onze dag blijft kleuren zegt Maarten Janssen channel manager bij VTM.

De Rode Duivels beginnen zo meteen aan hun triomftocht door de straten van Brussel. VTM kleurt je dag en als de Duivels spelen dan kleuren we. Na een uitstekende voorbereiding met overwinningen tegen Luxemburg Zweden en Tunesië zijn de Rode Duivels klaar voor het echte werk.

Als de Rode Duivels spelen dan kijken we met heel het gezin en maken we het gezellig. Nu donderdag schieten de Rode Duivels opnieuw in actie tijdens de WK-voorrondes. ABM FN Medialaan een deelneming van Roularta Media Group heeft een deal gesloten met de UEFA over de uitzendrechten voor wedstrijden van het Belgische nationale voetbalelftal.

In een open bus rijden ze van de Kunstberg naar het Stadhuis op de Grote Markt. Dat maakt de televisiezender maandag bekend. Dit is hét moment En of ze klaar zijn voor het Europees kampioenschap.

Beide wedstrijden zijn live te volgen bij VTM en op HLNbe. Het huidige contract met UEFA loopt tot de zomer van 2022 maar zal dus met vier jaar verlengd worden tot en met 2026. Het huidige contract met UEFA loopt tot de zomer van 2022 maar zal dus met vier jaar verlengd worden tot en met 2026.

Dit najaar volgt VTM De Rode Duivels op de voet. Mis niets van hun vertrek dankzij deze livestreamRond 10 uur. Dit maakte het mediabedrijf dinsdag bekend.

VTM kleurt je dag en als de Duivels spelen dan kleuren we. VTM kleurt je dag en op zaterdag 5 september 2020 om 2020 uur is die kleur rood. Nu donderdag schieten de Rode Duivels opnieuw in actie tijdens de WK-voorrondes.

XCGVS 27-03-21 2236 Laatste update. We zijn meer klaar dan in 2018. Om die af te dwingen moeten er eerst punten gesprokkeld worden.

DPG Media het moederbedrijf van VTM bereikte daarover een akkoord met UEFA. Beide wedstrijden zijn live te volgen bij VTM en op HLNbe. De bal gaat aan het rollen.

Beide wedstrijden van de Rode Duivels zijn live te volgen bij VTM en op HLNbe. Woensdag 24 zaterdag 27 en dinsdag 30 maart om 2025 live bij VTM en op HLNbe. Als de Rode Duivels spelen dan kijken we met heel het gezin en maken we het gezellig.

En dan zijn we allemaal supporters van Onze Helden. Stef Wauters neemt die dag ook voor het eerst plaats in de gloednieuwe studio van. Dan komen de Rode Duivels weer in actie tijdens een nieuwe seizoen in de UEFA Nations League tegen Denemarken.

VTM kleurt je dag en op zaterdag 5 september om 2020 is die kleur rood. LIVESTREAM Onze Rode Duivels stappen nu het vliegtuig in onderweg naar Brazilië. July 15 2018.

Vanaf september 2018 tot en met juni 2022 zullen 40 wedstrijden van de Rode Duivels exclusief. En dan zijn we allemaal supporters van Onze Helden. Nieuw is ook dat Medialaan de rechten heeft verworven op de UEFA Nations League een gloednieuw landentornooi waarin de Rode Duivels het opnemen tegen de.


Waarom Valt Een Satelliet Niet Uit De Ruimte Noodweer Be Ruimte Toren


100 Coco Komt Als Musical Naar Het Theater Nl Tellmemore Media Musical Musicals Theater


A Brazil Fan Wears A Hulk Mask Prior To The Group A Football Match Against Mexico Fan Wear Fifa World Cup Football Match


Kompany Praises Manchester City Contract Renewals Manchester City Soccer News Vincent Kompany


K S Choice Wankelmut En Baloji Nieuwe Namen Voor Genk On Stage Nieuws Namen


Vandaag Is Rood Bij Vtm Tellmemore Media Rood Rennes Voetbal


Pin Op Tell Me More Media 2018


Pin Van Roger Op K3 Nxt Generation In 2021


Maintenance Recept Jambalaya Recepten Zoet


Spike Gaat Sporten Sport Kinderboek Jeugd


Terugrondes Kwartfinales Champions League Bij 2be Atletico Madrid Manchester City Madrid


Rode Duivels Klaar Voor Tweede Duel In De Nations League Tellmemore Media Rood Tweed


What You Give Is What You Get The Dilbert Strip For December 24 2009 Dilbert Comics Comics Funny


Pin On Rode Duivels


Vtm Zendt Twee Oefeninterlands Rode Duivels Live Uit Tellmemore Media Rood


Chile Netherlands Caras Pintadas Caras Hinchado


Roberto Martinez Is Veel Meer Dan Enkel De Coach Van De Rode Duivels Zo Was De 45 Jarige Spanjaard Ook Te Gast Op Will Het Sportfest Surfers Voetbalteam Rood


K3 Dekbedovertrek Dekbedovertrek Prinsesje Beroemdheden


Pin On Futbol

Comments